gataka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gataka Aksara Jawa: (ga) (ta) (ka)

  1. (Snk) (Kw) ak pati, sangsara.









Kata kunci/keywords: arti gataka, makna gataka, definisi gataka, tegese gataka, tegesipun gataka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org