gatha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gatha Aksara Jawa: (ga) (tha)

krama/ngoko

  1. (Snk) wadhah, wadhah banyu.









Kata kunci/keywords: arti gatha, makna gatha, definisi gatha, tegese gatha, tegesipun gatha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org