gathi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gathi Aksara Jawa: (ga)ꦛꦶ (thi)

  1. (Snk) (Kw) ak têngaraning waktu (jam).









Kata kunci/keywords: arti gathi, makna gathi, definisi gathi, tegese gathi, tegesipun gathi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org