ge

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ge Aksara Jawa: ꦒꦺ

  1. êngg pc digawe (kanggo) upama ge apa?









Kata kunci/keywords: arti ge, makna ge, definisi ge, tegese ge, tegesipun geBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org