ge

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ge Aksara Jawa: ꦒꦺ (ge)

  1. êngg pc digawe (kanggo) upama ge apa?









Kata kunci/keywords: arti ge, makna ge, definisi ge, tegese ge, tegesipun ge
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.