ge

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ge Aksara Jawa: ꦒꦺ

  1. êngg pc digawe (kanggo) upama ge apa?









Kata kunci/keywords: arti ge, makna ge, definisi ge, tegese ge, tegesipun geBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ge&oldid=102265"