gêbug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gebug)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêbug Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦧꦸ (bu)ꦒ꧀ (g)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêbug
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gitik gêdhe;









Kata kunci/keywords: arti gêbug, makna gêbug, definisi gêbug, tegese gêbug, tegesipun gêbug
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.