genggong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

genggong Aksara Jawa: ꦒꦺ (ge) (ng)ꦒꦺꦴ (go) (ng)

krama/ngoko

  1. ak gêdhe;









Kata kunci/keywords: arti genggong, makna genggong, definisi genggong, tegese genggong, tegesipun genggong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org