gengsot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gengsot Aksara Jawa: ꦒꦺ (ge) (ng)ꦱꦺꦴ (so)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. êngg ndhoyong
Kacocogna karo gesot.








Kata kunci/keywords: arti gengsot, makna gengsot, definisi gengsot, tegese gengsot, tegesipun gengsot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org