genjah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

genjah krama/ngoko

  1. êngg nyimpang, sulaya;
  2. (utawa genjah budi) ora antêpan, ora kêna dipitaya;
  3. enggal awoh tmr. pari lsp;
  4. êngg pc enggal duwe anak;








Kata kunci/keywords: arti genjah, makna genjah, definisi genjah, tegese genjah, tegesipun genjah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.