gênthong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka genthong)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gênthong Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦛꦺꦴ (tho) (ng)

krama/ngoko

  1. wadhah banyu gêdhe saèm. gênuk









Kata kunci/keywords: arti gênthong, makna gênthong, definisi gênthong, tegese gênthong, tegesipun gênthong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org