gêring

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka gering)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gêring krama/ngoko

  1. lêlaranên tmr. kewan;
  2. kuru bangêt marga susah utawa sêdhih bangêt;
  3. ks lara: nggêgêring: njalari gêring;







Kata kunci/keywords: arti gêring, makna gêring, definisi gêring, tegese gêring, tegesipun gêring

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.