gêtih-matêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka getih-mateng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêtih-matêng Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦠꦶ (ti) (h) (ma)ꦠꦼ () (ng)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêtih-matêng
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gêtih sing irêng akênthêl.









Kata kunci/keywords: arti gêtih-matêng, makna gêtih-matêng, definisi gêtih-matêng, tegese gêtih-matêng, tegesipun gêtih-matêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.