gêtih-umbêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka getih-umbel)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêtih-umbêl Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦠꦶ (ti) (h)ꦲꦸ (hu)ꦩ꧀ (m)ꦧꦼ ()ꦭ꧀ (l)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêtih-umbêl
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lara dhesèntri.









Kata kunci/keywords: arti gêtih-umbêl, makna gêtih-umbêl, definisi gêtih-umbêl, tegese gêtih-umbêl, tegesipun gêtih-umbêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org