geyan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

geyan Aksara Jawa: ꦒꦺ (ge) (ya)ꦤ꧀ (n)

  1. êngg enggal!
Kacocogna karo gage.








Kata kunci/keywords: arti geyan, makna geyan, definisi geyan, tegese geyan, tegesipun geyan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org