gigi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gigi Aksara Jawa: ꦒꦶꦒꦶ

krama/ngoko

  1. Cithakan:M untu;









Kata kunci/keywords: arti gigi, makna gigi, definisi gigi, tegese gigi, tegesipun gigi Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org