gigi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gigi Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦒꦶ (gi)

krama/ngoko

  1. Cithakan:M untu;









Kata kunci/keywords: arti gigi, makna gigi, definisi gigi, tegese gigi, tegesipun gigi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.