gigih

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gigih Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦒꦶ (gi) (h)

krama/ngoko

  1. êngg liwêt kêtan.








Kata kunci/keywords: arti gigih, makna gigih, definisi gigih, tegese gigih, tegesipun gigih

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.