gil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gil Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦭ꧀ (l)

  1. (nggil) êngg pc
krama
Krama gil
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

tunggil (padha).









Kata kunci/keywords: arti gil, makna gil, definisi gil, tegese gil, tegesipun gil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org