gim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gim Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦩ꧀ (m)

krama/ngoko

  1. bênang mas sing wis dikluwêr-kluwêrake dianggo gombyok lsp.









Kata kunci/keywords: arti gim, makna gim, definisi gim, tegese gim, tegesipun gim
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org