gimbal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gimbal krama/ngoko

  1. gèmbèl lan bundhêt tmr. rambut;
  2. turahaning pangêrêt (blandar) sing mongol ing omah joglo;
  3. araning panganan saèm. rêmpèyèk.








Kata kunci/keywords: arti gimbal, makna gimbal, definisi gimbal, tegese gimbal, tegesipun gimbal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org