gina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gina Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi) (na)

krama
Krama gina
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

guna.









Kata kunci/keywords: arti gina, makna gina, definisi gina, tegese gina, tegesipun gina
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.