gina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gina Aksara Jawa: ꦒꦶꦤ

krama
Krama gina
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

guna.









Kata kunci/keywords: arti gina, makna gina, definisi gina, tegese gina, tegesipun ginaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org