gincu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gincu Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦚ꧀ (ny)ꦕꦸ (cu)

krama/ngoko

  1. bubukan abang sok dianggo nyungging.









Kata kunci/keywords: arti gincu, makna gincu, definisi gincu, tegese gincu, tegesipun gincu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org