ginda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ginda Aksara Jawa: ꦒꦶꦤ꧀ꦢ

  1. ki dadah;









Kata kunci/keywords: arti ginda, makna ginda, definisi ginda, tegese ginda, tegesipun ginda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org