giris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

giris Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦫꦶ (ri)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. wêdi lan miris;









Kata kunci/keywords: arti giris, makna giris, definisi giris, tegese giris, tegesipun giris
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org