gitaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gitaya Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi) (ta) (ya)

  1. (Kw) kidung, têmbang, karangan.









Kata kunci/keywords: arti gitaya, makna gitaya, definisi gitaya, tegese gitaya, tegesipun gitaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org