giya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

giya Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi) (ya)

  1. êngg pc menggok! (ngabani sapi utawa kêbo)









Kata kunci/keywords: arti giya, makna giya, definisi giya, tegese giya, tegesipun giya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.