glêbêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

glêbêg êngg krama/ngoko

  1. rapêt tmr. nam-naman lsp.
  2. keseran mawa glindhingan kasêbut;








Kata kunci/keywords: arti glêbêg, makna glêbêg, definisi glêbêg, tegese glêbêg, tegesipun glêbêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org