glêdhêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

glêdhêg krama/ngoko

  1. pêpindhaning swara saèm. glèdhèg;
  2. êngg bangsaning lêmari cilik kanggo wadhah panganan;








Kata kunci/keywords: arti glêdhêg, makna glêdhêg, definisi glêdhêg, tegese glêdhêg, tegesipun glêdhêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org