glêpang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

glêpang Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) () (pa) (ng)

  1. êngg
krama
Krama glêpang
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

glêpung.









Kata kunci/keywords: arti glêpang, makna glêpang, definisi glêpang, tegese glêpang, tegesipun glêpang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org