glagat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

glagat Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (la) (ga)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. sasmita (ngalamat) ing lêlakon..









Kata kunci/keywords: arti glagat, makna glagat, definisi glagat, tegese glagat, tegesipun glagat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org