glali

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

glali Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (la)ꦭꦶ (li)

krama/ngoko

  1. jur-juran gula sing plikêt ana sing digaringake ana sing ora.









Kata kunci/keywords: arti glali, makna glali, definisi glali, tegese glali, tegesipun glali
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org