glarangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

glarangan Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (la) (ra) (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (glarang)
krama/ngoko

  1. êngg klambrangan.









Kata kunci/keywords: arti glarangan, makna glarangan, definisi glarangan, tegese glarangan, tegesipun glarangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.