gleyah-gleyah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gleyah-gleyah Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦭꦺ (le) (ya) (h)ꦒ꧀ (g)ꦭꦺ (le) (ya) (h)
Lingga: (gleyah)
krama/ngoko

  1. mlaku gliyak-gliyak.









Kata kunci/keywords: arti gleyah-gleyah, makna gleyah-gleyah, definisi gleyah-gleyah, tegese gleyah-gleyah, tegesipun gleyah-gleyah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.