gligèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gligèn krama/ngoko

  1. êngg kayu awangun gilig ing panênunan;
  2. (wêsi gligèn, gêlang gligèn) giligan
Kacocogna karo
  • gilig.








Kata kunci/keywords: arti gligèn, makna gligèn, definisi gligèn, tegese gligèn, tegesipun gligèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org