globagan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

globagan Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦭꦺꦴ (lo) (ba) (ga)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (globag)
krama/ngoko

  1. êngg koming, gulungan tmr. jaran.









Kata kunci/keywords: arti globagan, makna globagan, definisi globagan, tegese globagan, tegesipun globagan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org