gluga salusur sari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

gluga salusur sari Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦭꦸꦒꦱꦭꦸꦱꦸꦂꦱꦫꦶ
Lingga: (gluga)

  1. pr wis bêcik kawuwuha bêcik;









Kata kunci/keywords: arti gluga salusur sari, makna gluga salusur sari, definisi gluga salusur sari, tegese gluga salusur sari, tegesipun gluga salusur sari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org