glundhung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

glundhung Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦭꦸ (lu)ꦤ꧀ (n)ꦝꦸ (dhu) (ng)

krama/ngoko

  1. gluntung;









Kata kunci/keywords: arti glundhung, makna glundhung, definisi glundhung, tegese glundhung, tegesipun glundhung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.