goblog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

goblog Aksara Jawa: ꦒꦺꦴꦧ꧀ꦭꦺꦴꦒ꧀

krama/ngoko

  1. bodho bangêt, gêblêg.









Kata kunci/keywords: arti goblog, makna goblog, definisi goblog, tegese goblog, tegesipun goblog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org