gobyog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gobyog Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦧ꧀ (b)ꦪꦺꦴ (yo)ꦒ꧀ (g)

krama/ngoko

  1. swara sing nggêjêg (titir lsp).









Kata kunci/keywords: arti gobyog, makna gobyog, definisi gobyog, tegese gobyog, tegesipun gobyog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.