gogos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gogos Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦒꦺꦴ (go)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. gigis utawa ngêsong marga kasêntor ing ilining banyu;








Kata kunci/keywords: arti gogos, makna gogos, definisi gogos, tegese gogos, tegesipun gogos

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.