golok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

golok Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦭꦺꦴ (lo)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. êngg bangsaning cundrik.









Kata kunci/keywords: arti golok, makna golok, definisi golok, tegese golok, tegesipun golok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.