gombèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gombèng Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺ () (ng)

krama/ngoko

  1. nisih, ora timbang, bot-sih;









Kata kunci/keywords: arti gombèng, makna gombèng, definisi gombèng, tegese gombèng, tegesipun gombèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.