gombal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gombal Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦩ꧀ (m) (ba)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. sandhangan sing wis lawas;









Kata kunci/keywords: arti gombal, makna gombal, definisi gombal, tegese gombal, tegesipun gombal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.