gondhil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gondhil Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦤ꧀ (n)ꦝꦶ (dhi)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. gundhil.









Kata kunci/keywords: arti gondhil, makna gondhil, definisi gondhil, tegese gondhil, tegesipun gondhil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org