gong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gong Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go) (ng)

krama/ngoko

  1. araning princèning gamêlan rupane kaya bèri mawa pêncu








Kata kunci/keywords: arti gong, makna gong, definisi gong, tegese gong, tegesipun gong

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.