Menyang kontèn

gonjing

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gonjing krama/ngoko

  1. oyag-oyag kaya nggoling;
  2. br ora tentrem, kadunungan rasa kapéngin.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gonjing, makna gonjing, definisi gonjing, tegese gonjing, tegesipun gonjing

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.