gopura

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gopura Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦥꦸ (pu) (ra)

  1. (Snk) (Kw) gapura.









Kata kunci/keywords: arti gopura, makna gopura, definisi gopura, tegese gopura, tegesipun gopura
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org