gora

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gora (Snk)(Kw)

  1. gêdhe, nggêgirisi, mêmêdèni;
  2. kuning, êmas.








Kata kunci/keywords: arti gora, makna gora, definisi gora, tegese gora, tegesipun gora
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org