gora-godha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gora-godha Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go) (ra)ꦒꦺꦴ (go) (dha)

  1. (Kw) diksura, kumawani, ambêk sawênang-wênang.









Kata kunci/keywords: arti gora-godha, makna gora-godha, definisi gora-godha, tegese gora-godha, tegesipun gora-godha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org