gori

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gori Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦫꦶ (ri)

krama/ngoko

  1. nangka ênom.









Kata kunci/keywords: arti gori, makna gori, definisi gori, tegese gori, tegesipun gori
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org