goring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

goring Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦫꦶ (ri) (ng)

  1. tahu goring êngg krama/ngoko tahu gorèng.









Kata kunci/keywords: arti goring, makna goring, definisi goring, tegese goring, tegesipun goring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org