got

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

got Aksara Jawa: ꦒꦺꦴꦠ꧀

krama/ngoko

  1. (Wl) kalenan.









Kata kunci/keywords: arti got, makna got, definisi got, tegese got, tegesipun gotBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org